Kylling i kokossaus og søtpotetmos

IMG_7988.jpg

En enkel og god hverdagsmiddag som både store og små liker. Du kan også velge å servere med litt ekstra fullkornsris til hvis noen rundt middagsbordet ønsker det i tillegg. Og du kan velge å krydre etter ønske, sterkere hvis en ønsker det, eller ikke fullt så sterkt hvis små barn skal ha.


Du trenger: (til 4 personer)

  • 4 kyllingfileter

  • 2 store søtpotet

  • 1 ss smør

  • 1 brokkoli

  • 1 boks kokosmelk

  • Krydder som salt, pepper, paprikapulver, karri og chilli

Fremgangsmåte:

  1. Vask søtpotetene og kutt i mindre biter. Kok de møre. Ta så av skrellet og mos med stavmikser sammen med 1 ss smør. Eventuelt 1 ss kesam.

  2. Men søtpotetene koker, steker du kyllingfiletene i en stor stekepanne. (jeg skjærte de i to for litt mindre stykker). Krydre de med litt salt og epler.

  3. På slutten av steketiden, heller du over en boks kokosmelk og krydder og la det småputre i ca. 5 minutter. Smak til med ønsket krydder.

  4. Kutt brokkolien i mindre buketter og kok de møre, ca. 3-4 minutter.

  5. Server søtpotetmosen med kylling, brokkoli og ha litt av sausen over.

Håper det smaker:)


-Hege-