En enkel og god hverdagsmiddag som både store og små liker. Du kan også velge å servere med litt ekstra fullkornsris til hvis noen rundt middagsbordet ønsker det i tillegg. Og du kan velge å krydre etter ønske, sterkere hvis en ønsker det, eller ikke fullt så sterkt hvis små barn skal ha.
Du trenger: (til 4 personer)
4 kyllingfileter
2 store søtpotet
1 ss smør
1 brokkoli
1 boks kokosmelk
Krydder som salt, pepper, paprikapulver, karri og chilli
Fremgangsmåte:
Vask søtpotetene og kutt i mindre biter. Kok de møre. Ta så av skrellet og mos med stavmikser sammen med 1 ss smør. Eventuelt 1 ss kesam.
Men søtpotetene koker, steker du kyllingfiletene i en stor stekepanne. (jeg skjærte de i to for litt mindre stykker). Krydre de med litt salt og epler.
På slutten av steketiden, heller du over en boks kokosmelk og krydder og la det småputre i ca. 5 minutter. Smak til med ønsket krydder.
Kutt brokkolien i mindre buketter og kok de møre, ca. 3-4 minutter.
Server søtpotetmosen med kylling, brokkoli og ha litt av sausen over.
Håper det smaker:)
-Hege-