Kostholdsveiledning

Kosthold er en viktig faktor for å oppnå god helse og forebygge sykdommer.

Men hva som er riktig kosthold varierer fra person til person. Allergier, intoleranser og hva den enkelte liker er med på å styre matvanene våre. Dette tar jeg hensyn til.

Jeg tilbyr kostholdsveiledning på mitt kontor på Rona senter i Kristiansand, samt online via mail. 

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

  • Ønsker du mer kunnskap om sammensetning av ditt kosthold generelt eller i forhold til trening?
  • Ønsker du å forebygge en sykdom, eller har du allerede en sykdom eller plage som kan bedres ved endringer i ditt kosthold?
  • Ønsker du hjelp til vektnedgang/vektoppgang?
  •  Eller ønsker du bare tips og råd til sunne endringer i ditt kosthold?

Sammen finner vi en løsning som passer for deg og jeg vil hjelpe deg på veien mot ditt mål.

Hva innebærer en kostholdsveiledning hos meg?

Alle mennesker er ulike med ulike behov og mål. Derfor en en kostholdsveiledning hos meg spesielt tilpasset hvert enkelt individ. Sammen kartlegger vi ditt behov og dine mål, deretter hjelper jeg deg med å finne riktig kosthold i forhold til dine utfordringer. 

For å oppnå de resultatene du ønsker, mener jeg det er viktig med god oppfølging. Jeg vil derfor hjelpe og motivere deg på veien mot ditt mål. 

Konsultasjonstime

Her går vi gjennom din helsesituasjon, hvilke utfordringer du har og hvilke mål du ønsker å sette deg. Med utgangspunkt i dette vil jeg lage en kostholds/treningsplan som er spesielt tilpasset deg. I løpet av timen legger vi sammen en plan for veien videre. 

Oppfølging

For å komme inn i nye og gode rutiner for å oppnå ønskede resultater, er det å få god hjelp og oppfølging underveis en viktig faktor. I en oppfølgingstime ser vi på hvordan det har gått siden forrige time, på fremgangen og se på eventuelle justeringer dersom det skulle være nødvendig.

Kroppsanalyse

Om ønskelig måler jeg din kroppssammensetning på en vekt som viser blant annet muskelmasse, kroppsfett, metabolsk alder og BMI. Den er inkludert i alle oppfølgingstimer og pakker og er et motiverende verktøy i form av endret kosthold og trening.