Kremet fiskesuppe med laks og reker

En sunn og god fiskesuppe slår aldri feil...say no more:)

Til 2 porsjoner trenger du:

  • ca. 400 gram laks
  • ca. 200 gram reker
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 gulrøtter
  • 1 purre
  • 1 beger creme fraiche
  • 1 liter vann
  • 2 terninger fiskebuljong
  • 1 ss smør
  • salt og pepper

Kutt løk og hvitløk i små biter og stek i en gryte med smør. Ha i fiskekraften og gulrøttene og kok opp. La det stå å småkoke i ca. 15 minutter.
Kutt opp purre og laks i biter. Ha det oppi suppen sammen med creme fraiche. La det stå å småputre i noen få minutter. Tilsett pillede reker og smak til med salt og pepper. 

Topp med gressløk og server med grovt brød.

Håper det smaker:)

Hege