Vegetar enchiladas

IMG_6491.jpg

Enchiladas er en utrolig god tacovariant, og passer like godt som en litt ekstra digg hverdagsmiddag, som til helgekosen. Den inneholder masse fargerike grønnsaker, smaker taco og er helt uten kjøtt.
En perfekt rett dersom du ønsker å redusere på kjøttinntaket UTEN at det går utover smaksopplevelsen:)

Du trenger: (til 2-3 porsjoner)

  • 3 store fullkorns tortillalefser (evt. 4 små)

  • 1 pakke fajita spice mix

  • 2 paprika (gjerne i forskjellige farger)

  • 1 rødløk

  • 1 purre

  • 1 boks kidneybønner

  • 1 boks hakkede tomater

  • 1 ss balsamicoeddik

  • 1 ts oregano

  • 1 ts hvitløkskrydder

  • salt og pepper

  • revet mozzarella light (eller annen type revet ost)

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader.

  2. Kutt paprika, rødløk og purre, og stek i litt olje til det har myknet noe.

  3. Skyll kidneybønnenen i kaldt vann og bland inn sammen med fajitamixen. Stek videre i noen få minutter.

  4. Bland sammen hakkede tomater, balsamicoeddik og krydderet.

  5. Fordel fyllet i lefsene og brett alle fire kantene sammen. Legg de i en ildfast form.

  6. Fordel blandingen med hakkede tomater over enchiladasene og strø revet ost over.

  7. Stek i ca. 20 minutter, til osten er gyllen.

  8. Server enchiladasene med en grønn og frisk salat til og litt mager kesam eller rømme.


Håper det smaker:)


-Hege-

IMG_6493.jpg