Kyllingform med asiatisk fløtesaus

IMG_1376.jpg

Å samle alt i en form gjør det både raskt og enkelt å lage middag. Denne fløtesausen med soya og søt chillisaus gir en smak av Asia. Helt nydelig spør du meg:)

Du trenger: (til 4 personer)

  • 4 kyllingfilet

  • 1 brokkoli

  • 1 rødløk

  • 1 paprika

  • 1 boks lett matfløte

  • 1/2 dl soyasaus

  • 1 dl søt chillisaus (gjerne den uten sukker)

  • Fullkornsris

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader og brun kyllingfiletene raskt i panna på høy varme. Ca. 2 min på hver side.

  2. Kutt brokkolien i buketter og paprika og løk i strimler, og stek i stekepanna med litt olje.

  3. Legg kyllingfiletene og grønnsakene i en ildfast form.

  4. Bland sammen matfløte, soyasaus og chillisaus og hell over i formen.

  5. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  6. Server med fullkornsris.

Håper det smaker:)


-Hege-