Å samle alt i en form gjør det både raskt og enkelt å lage middag. Denne fløtesausen med soya og søt chillisaus gir en smak av Asia. Helt nydelig spør du meg:)
Du trenger: (til 4 personer)
4 kyllingfilet
1 brokkoli
1 rødløk
1 paprika
1 boks lett matfløte
1/2 dl soyasaus
1 dl søt chillisaus (gjerne den uten sukker)
Fullkornsris
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader og brun kyllingfiletene raskt i panna på høy varme. Ca. 2 min på hver side.
Kutt brokkolien i buketter og paprika og løk i strimler, og stek i stekepanna med litt olje.
Legg kyllingfiletene og grønnsakene i en ildfast form.
Bland sammen matfløte, soyasaus og chillisaus og hell over i formen.
Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Server med fullkornsris.
Håper det smaker:)
-Hege-