Laks med chilli og avokadokrem

IMG_4533.jpg

Laks har vi fast en gang i uka her, og da må jeg innrømme jeg liker å variere litt på tilberedningen. Denne gangen ble laksen krydret med chilli og tilbehøret ble en myk og god avokadokrem. Og selvfølgelig med ekstra grønnsaker til.

Du trenger: (til 4 personer)

  • 600 gram laks
  • 2 avokado
  • 4 ss lett creme fraiche
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ss frisk koriander
  • Saften fra 1/2 lime
  • salt og pepper
  • Fiskekrydder og chilliflak (eller det krydderet du måtte ønske)
  • 1 blomkål
  • 1 pakke cherrytomater

1. Stek laksefiletene på 200 grader i ca. 15 minutter. 
2. Ha avokado, creme fraiche, hvitløk og kroiander i en blender til det blir en glatt og fin krem. Smak til med limesaft, salt og pepper. 
3. Kok blomkålen mør, i ca. 7-8 minutt.
4. Varm tomatene lett i en stekepanne med litt olivenolje og grovkvernet pepper. 

Håper det smaker:)