Drømmekroppen finnes den?

IMG_1821.JPG

JA det gjør den. Men kanskje ikke på den måten mange forbinder med drømmekroppen. Du tenker kanskje at for å ha drømmekroppen, så skal du se sånn og sånn ut, veie så og så mye, ha smal midje og en spretten bakende.
Slik jeg ser det, er drømmekroppen så ufattelig mye mer enn bare det. For meg er drømmekroppen å ha en kropp som fungerer. Du har energi til å stå opp å gå på jobb, skole, ta deg av barn, hus, ja det som hører hverdagen til. Du har en kropp som liker å være i aktivitet, og du føler deg sterk og sunn innvendig.

Å kjenne at en har en kropp som fungerer, er så mye viktigere enn om fettprosenten er det eller det, eller at du passer den eller den størrelsen i klær.
Å gå på en quickfix i en kort periode for å håpe og tro at drømmekroppen kommer, er dessverre ikke løsningen. Kanskje du føler du har den for en periode, men mest sannsynlig vil det være kortvarig.

Bygg deg sunn og sterk innenfra, og finn gleden i den gode følelsen en sunn og aktiv livsstil gir deg. Kjenn at du har energi og livssglede. Det er for meg drømmekroppen!

MEN for at kroppen skal tilpasse seg, må du gi det tid, det krever kontinuitet. Du må kanskje gjøre noen endringer i kostholdet, og du må kanskje øke litt på treningen. Men du må gjøre det på en måte som gjør at du klarer å holde det over tid. Ikke gå for hardt ut med en altfor streng kostholdsplan, eller gå fra null trening til 4-5 ganger i uka. Tilpass etter hva som er realistisk for deg og din hverdag. Men gjør du noen endringer i positiv retning på kosthold- og treningsfronten, og du gjør dette over tid…ja så får du “drømmekroppen”.

IMG_1816.JPG

En kropp som fungerer!


-Hege-


Ønsker du hjelp med kosthold og trening for å nå dine mål, hjelper jeg deg gjerne:)
Ta kontakt på post@hegehushovd.no for mer informasjon eller for en uforpliktende prat.


Følg meg gjerne på Instagram 
@hegehushovdno, eller på min Facebookside Hege Hushovd - sunn endring 
for inspirasjon til en sunnere livsstil.