Sukkerfrie og digge Bounty-biter!

Er du av de som ofte kjenner suget etter noe søtt og da kanskje spesielt sjokolade?
Og er du som meg som elsker alt som har med kokos å gjøre?

Da er disse Bountybitene er supert alternativ når du kjenner behovet kommer, eller som et alternativ til sjokoladebiten til kaffen.

De er enkle å lage, sukkerfrie og faktisk næringsrike med innhold av det sunne fettet som kroppen trenger. 

  • 200 ml kokosmelk (gjerne pappkartong)
  • 4 dl kokosmasse (gjerne økologisk)
  • 2 ss søtning (feks. honning, fibersirup, sukrinmelis) Jeg brukte økologisk akasiehonning
  • 1 plate 70% sjokolade

Slik gjør du:

Bland kokosmelk, kokosmasse og søtning. 
Det finnes nok mange måter å gå frem, men jeg la massen over i en ildfast form og la så i fryseren en halvtimes tid. 
I mellomtiden smelter du sjokoladen i vannbad. 

Del så massen opp i firkanta biter, ca konfektstørrelse og legg de på et bakepapir. Velg den form og størrelse du selv ønsker.
Dypp så bitene i sjokoladen og avkjøl i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. 

OG NYYYT!!!