Squashlasagne med cottage cheese

Oppskrift (ca. 4 porsjoner):

  • 1 pk karbonadedeig
  • 1 boks tomatpure
  • 1/2 boks hakkete tomater
  • 1 løk
  • 1-2 fedd hvitløk
  • krydder (jeg brukte pepper, oregano og provencekrydder)
  • 1 squash
  • 2 bokser cottage cheese
  • revet ost til topping

Begynn med å skjær squashen i skiver med ostehøvel, legg de på et kjøkkenpapir og strø litt salt over. Tørk av etter ca. 15 min for å få ut vannet. 

I mellomtiden steker du karbonadedeigen og tilsetter tomatpure, hakkete tomater, løk, hvitløk og krydder.

Legg så lagvis i en ildfast form. Start med karbonadedeig, squash, cottage cheese og topp med revet ost. 

Stekes i ovnen på 200 grader i ca. 30 min. 

Server gjerne med ruccola og lettrømme til:)