Sunne frokostpannekaker

IMG_2638.jpg

Pannekake til frokost? Ja takk, gjerne hver dag:)
Disse frokostpannekakene kan du også gjerne ha hver dag til frokost, men så er det dessverre ikke alltid en har tid til det i hverdagen, selvom det faktisk ikke tar så lang tid å lage. Når helga kommer derimot, er disse en gjenganger hos oss, og noe ungene spør etter så godt som hver lørdag morgen. 
Jeg lager ofte opp litt ekstra slik at vi har utover dagen, enten til lunsj eller hvis vi skal på tur, i dyreparken eller hva det skulle være. Gode med kesam og bær på, spesielt når de er litt lunkne. Eller ost og syltetøy eller hva du måtte ønske:)

Du trenger:

  • 2 egg
  • 2 dl havremel (evt havregryn)
  • 4 dl melk
  • 1 banan
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 bakepulver
  • 1/2 ts kanel

Bland alt sammen med en stavmikser og stek på svak varme. 

Topping:

  • ca. 100 gram frosne bringebær
  • 4 ss kesam vanilje

Ha de frosne bringebærene i en skål og tin de opp i enten gryte eller i mikro. 
Bland så kesamen inn og ha over pannekakene som topping. Veldig godt lunkent.

Håper det faller i smak hos dere også:)