Fitnesscamp Kypros 2016 - beste "arbeidsuken"

IMG_2965.JPG

Da har jeg kommet hjem etter en helt fantastisk "arbeidsuke" på Kypros, i samarbeid med Berg Hansen og med instruktører fra Spring Trening. Jeg var så heldig å ble spurt om å bli med som kostholdsekspert, der jeg blant annet holdt foredrag om kosthold, trening og en sunnere livsstil. I tillegg var jeg tilgjengelig for turens deltakere for de som ønsket en prat der jeg gav tips og råd, og viste hva som kan være lurt å velge i en fristende all inclusive buffet. Vi bodde på hotellet "Atlantica Sun Garden" som var et flott 4,6 stjerners hotell med flotte og frodige omgivelser rundt og en utrolig innholdsrik og god buffet. 

Dette var en Fitnesscamp, og ja det var endel trening, men det var vel så mye avslapping, soling, gode måltider og mye sosialt. Det var opp til hver enkel hva en ønsket å være med på, ønsket noen treningsfri dag, ja så var det også helt greit. Det var alle aldersgrupper med, alle størrelser, noen reiste alene, noen som par, noen som familie og til og med en hel syforening var samlet. 

Tilsammen var vi 55 stk, og treningen var lagt opp slik at alle kunne være med på alt, hvert enkelt måtte bare finne sitt tempo og sitt nivå. Og det gøyeste av, nesten alle var med på det meste. 

Hver morgen kl. 8.30 kunne man velge å starte dagen enten med en halvtimes yoga eller pilates, en løpetur eller styrke i hotellets styrkekrom, før vi gikk videre til frokostbuffeten og nøt en lang og god frokost. 
Yogaintruktøren gav en liten ekstraservice og hadde en time Yoga for de som ønsket kl. 7.15 i tillegg.
Kl. 11 var det mulighet for ny time, og det var som regel en styrke/kondisjon i form av sirkeltrening, tabata, WOD eller puls. Her var overraskelsen like stor hver gang på hvor mange som dukket opp.

Etter formiddagsøkten i solsteika var det helt ubeskrivelig å hoppe i det krystallklare vannet, før vi la oss ned på solsenga og nøt solstrålene.

IMG_2844.JPG

Kl. 17 var det tid for mer trening og ikke minst treningsglede. For fy søren så mye latter og godt humør folk hadde med seg. Så forbrant noen kalorier i bare latter på turen ja:)
På ettermiddagen var det som regel yoga, sirkel/styrketimer, løp intervall, i tillegg til fotball- og sandvolleyballkamper. 

Turens råeste dame må bare være Helene Vareberg. Hun har gått fra 200 kg til 110 kg, og har en vekthistorie som er helt ekstrem. Hun var med på alt og gav virkelig jernet på ALT. Beviser med stor respekt at treningscamp kan passe for alle. Til og med på siste treningsøkt på avreisedagen da til og med instruktørene kjente at beina hadde fått sitt, stiller denne dama opp og gir alt. Helt rått!

Etter en vel gjennomført puls/styrketime, fortjente de flinke deltakerne en ettertreningssmoothie. Så ut som den falt i smak hos de fleste:)

Så takk både Berg Hansen, Spring Trening og alle deltakere for en fantastisk uke!
Ny tur skal det garantert bli:)

Og ikke minst en stor takk til Trimtex for at de sørget for at jeg hadde godt med treningstøy gjennom hele uken:)