Pizzapastagrateng

Denne pizzainspirerte pastagratengen smaker helg, litt sunnere og tar bare 30 minutt å lage. 
Garantert en vinner hos barna:)
For å gjøre den ekstra sunn og næringsrik, har jeg gjort noen sunne endringer.
Velg fullkornspasta slik at du øker fiberinnholdet, og velg karbonadedeig fremfor kjøttdeig slik at du får mer rent kjøtt og mindre fett. Øk proteininntaket ved å tilsette cottage cheese, velg revet lettost fremfor vanlig og server med en grønn salat. 

Du trenger:

  • 500 g fullkornspasta 
  • 1 pakke karbonadedeig
  • 1 gul løk
  • 1 glass med økologisk pizzasaus
  • 1 liten boks cottage cheese
  • Revet ost
  • pepper
  • basilikum

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pastaen som anvist på pakken, men gjerne et par minutt mindre enn det som står. 

Stek løken sammen med karbonadedeigen. Ha så oppi pizzasausen og la det stå å småputre i noen minutter.  Bland inn cottage cheese og smak til med litt pepper og basilikum.

Ha blandingen i en ildfast form og strø litt revet ost over. 

Stek midt i ovnen i ca. 12-15 minutter.

Server med frisk basilikum og en grønn salat.

Håper det smaker:)