IMG_0687.JPG

Endelig fornøyd i egen kropp!

Jeg slet veldig mye med kroppen min etter jeg fikk min datter i 2018. Som mange andre gikk jeg opp i vekt under graviditeten, men det stoppet aldri. Jeg økte i vekt selv etter fødselen, og dette var ikke meg. Jeg følte meg ikke vel i min egen kropp. Det begynte å tære på selvtilliten, og jeg begynte å ta grep. Jeg prøvde og prøvde, men klarte det ikke på egenhånd. Jeg var skeptisk til å ty til hjelp, men fy søren så det har hjulpet meg!!!

Jeg hadde samtale med Hege, fikk kostholdsplan og fulgte denne slavisk. Etter 3 mnd hadde jeg nådd målet mitt med å gå ned 10 kg, og veide da det samme som jeg gjorde før jeg ble gravid. Har ALDRI vært så stolt i min egen kropp på så mange år jeg kan huske. Dette har hjulpet meg så enormt mye, spesielt på selvtilliten! Jeg kom inn i drømmebrudekjolen og ble lykkelig gift 24 august, og det takket være Hege! Jeg ble den bruden jeg hadde drømt om å være, og jeg strålte!

Anbefaler Hege på det sterkeste. Selvom du føler det er litt flaut å søke hjelp som jeg gjorde, siden mitt utgangspunkt var som mange ville kanskje sagt slank. MEN, Hege får deg til å føle deg velkommen uansett, ho ser dine behov og hjelper deg, og ho lever seg inn i deg og ditt mål. Så dette er jeg virkelig takknemlig for, og anbefaler ALLE som tenker at de trenger hjelp til å gå ned i vekt eller nå ett mål! Min livsstil er endret til det sunnere, og jeg stortrives med det! Etter din tur er det kanskje du som er takknemlig og anbefaler videre. Nå er jeg så fornøyd med meg selv i egen kropp, er både glad, lykkelig og jeg stråler. Nå er jeg meg selv igjen, og jeg er så stolt av det!

-Karoline Eide 28 år-

 
4F0E32D5-6A60-4573-B91B-D564D6660D25.jpg

Tusen takk for motivasjon og veiledning med trening og kosthold. Jeg er så glad for at jeg tok telefonen og ringte deg i slutten av september. Jeg fikk en kostholdsplan av deg som jeg fulgte og satt i full gang med trening tre ganger i uka. Allerede på første oppfølgingsmøte vi hadde, hadde det rent av 5 kg. Da ble jeg skikkelig motivert til å bare stå på videre. Etter 6 måneder hadde jeg gått ned hele 18 kg som var bare en helt utrolig god følelse. Alt er så mye lettere å gjøre på jobb siden jeg jobber som tømrer og ellers i hverdagen. Din hjelp har vært uunværlig for at jeg har greid mitt mål. Men jeg gir meg ikke nå. Her er det bare å fortsette med den sunne og gode livsstilen jeg har fått.
Så må innrømme jeg gleder meg litt mer til sommeren i år ja. Så nå er det bare holde programmet videre å glede seg over at man kan kjøpe nye klær og føle seg ekstra lettere.

Alle som spør meg hvordan jeg har klart detta.... Ring Hege sier jeg da!

Tusen hjertelig takk for hjelp igjen Hege:)

-Dag Olav Kylland-

 
51709386_2000951216619797_5327872235942182912_n.jpg

Jeg har tidligere gått på flere kurs og forsøkt forskjellige slanketips, problemet mitt har ikke vært å gå ned i vekt tidligere, problemet har vært å ikke havne tilbake i de gamle vanene igjen når man er «ferdig» med kurset eller kuren. Så etter å ha hørt om flere som hadde gått til Hege Hushovd, bestemte jeg meg for at det ville jeg prøve, nå var jeg lei av å være jojo slanker og ville se om dette var så bra som det hørtes ut.
Jeg tok kontakt med Hege og fikk time mandagen etter, Hjelp !! Jeg hadde tenkt å la sommeren gå først, men er så glad jeg bare hoppa i det.
Det beste med sunn endring har for meg vært at man ikke har har hatt fokus på kalorier. Jeg har alltid telt kalorier tidligere, og det er befriende og ikke telle dem lenger. Mindre sukker, mer proteiner, er hovedfokus. Og oppskriftene til Hege er enkle å lage og passer godt inn i det daglige når matlaging skal gå veldig fort. Nå 7,5 måneder senere tenker jeg helt annerledes, så tusen takk Hege for at du endret min tankegang når det kommer til kosthold og for at jeg klarte å endre mine vaner. Og i tillegg gikk jeg ned 10 kg på veien.

Sunn endring - ikke en slankekur, men en livsstilsendring. Det er ikke noe sluttdato, det varer livet ut. Og det funker faktisk,
overraskende bra.


-Lotte Arnvard-

 
015E67F7-C729-4232-A926-6D710A9595CD.JPG

TAKKNEMLIGHET
Mange takk til Hege Hushovd i Sunn endring, for at hun gav meg tillit å være en av personene i suksesshistorier.
Denne sjansen ønsker jeg å bruke til å spre ut et budskap, til mennesker som ser nødvendigheten av å bedre sin helse.
For dere som over lang tid har prøvd, og ikke klart det helt.

OPPSTART
Første møte med Hege var i november 2017, da veide jeg 96 kg.
Hege har meget fine egenskaper til å skape tillit. Og flink til å formidle gode råd på en motiverende måte. Og sitter på den kunnskap som gir fremgang og glede. Dette møte var å snakke om livets utfordring, og finne en plan.

FREMGANG
For å skape fremgang, må du ha en fantastisk målsetting. Fordi da blir motivasjonen begeistret, og fantasien gløder av glede. 
Og samvittigheten må godta målet, og det må en kraft til som er sterkere enn virkeligheten.

HÅP I SIKTE
Etter å ha lagt ned hardt arbeid og god selvdisiplin i gode rutiner. Ser jeg nå god fremgang på alle områder. For når helsen bedres, åpner det seg nye muligheter som før var vanskelig. For der fremme venter en gevinst, som igjen gir en ny gevinst.
Jeg har til nå sluttet med alle livsstil medisiner. Og vekten er redusert med 25 kg. I skrivende stund september 2018.
       
Stå på, dette går bra ! 

Beste hilsen Trond Larsen 

 
EFB04AD3-6DE9-4B08-9128-90E05C481FBB.jpg

Elisabeth nådde målet sitt....20 kg på 40 uker!
Dette er hva hun sier om "reisen":

Tusen takk for motivasjon og inspirasjon i månedene som har gått. Hadde faktisk ikke klart dette uten deg og er superglad for at jeg turte å ta kontakt med deg i slutten av august i fjor. Skal ærlig innrømme at det til tider har vært tøft, det vet ikke minst du når frustrasjonen har vært størst. Men herligfred hvor verdt det har vært all innsats. Det har hjulpet utrolig godt med en som heier på sidelinjen og som kommer med nye vinklinger og tips når en trenger det. Det er noe jeg vil ta med meg for alltid!
1 juni ble en stor merkedag for meg. Det ble noen tårer og en del frysninger - for endelig kom jeg i mål!!
Evig takknemlig for hjelpen. PS! Gleder meg til fortsettelsen!


-Elisabeth Mykjåland-

 

Det er en lykke i livet
som ikke vendes til lede:
Det at du gleder en annen
det er den eneste glede

Slik begynner dikteren Arnfulf Øverland sitt dikt ”en hustavle”.
Han tenkte garantert ikke på Hege Hushovd da han skrev diktet, men det gjør jeg, når jeg leser det.

20.9.15 veide undertegnede 128 kilo. Hengemage, høyt blodtrykk, astmalignende pust, dårlig kne samt fare for sukkersyke førte til et klart råd fra legen: Slank deg!
Datoen nevnt over, begynte kampen for en lettere vekt og et lettere liv. De første kiloene ramlet lett, da jeg kuttet ut smågodt og cola.

Men så begynte den virkelige utfrodringen, og da søkte jeg hjelp, råd og veiledning hos Hege Hushovd. Hun driver sitt eget firma – sunn endring – og i flere måneder har hun vært min kompanjong og støttespiller i kampen om å nå målet med en vekt på 90 kilo.

I skrivende stund er jeg i ferd med å nå mitt første delmål; Under 100 kilo. Gjennom endret kosthold, økt aktivitet, samt oppfølging, veiing og samtaler har jeg fått de nødvendige råd ( og trøst ) til å gå videre i det som må sies å være mitt livs store sjanse. Når målet på 90 kilo er nådd, skal jeg fortsette hos Hege et år, for å stabilisere vekten. Mitt nye motto er: Aldri mere over 100!

Helsegevinsten: Redusert mage, svært lettere (normal) pust, redusert blodtrykk og faren for sukkersyke er over. Før jeg begynte min vektreduksjon pustet jeg tungt etter å ha forsert trappen til loftet. For få dager siden gikk jeg trappen ved Rossevann (250 trinn en vei) 5 ganger i en økt!

Takk til Hege Hushovd for uvurderlig hjelp i en prosess der jeg er vinneren!!!!

Ragnar Ringvoll


Noen ganger er det bare fantastisk å få noen nye mennesker inn i livet sitt!!!  Jeg angrer aldri på at jeg tenkte: Nei Nå er det nok og tok mot til meg og sendte en Mail til deg Hege. Det ble begynnelsen på et nytt liv. Det var litt skummelt og utfordrende, men samtidig befriende og bare legge alle kortene sine over til noen andre. Jeg kom som jeg var med mange år med uoppdaget cøliaki hvor mat hadde ødelagt tarmene innvendig og tappet meg for krefter. Glutenfri kost og tarmer som sakte men sikkert ble leget, hadde gitt meg en ny smell, nemlig noen kg for mye. Jeg var lei mat, lei av å lage mat og følte mat ikke var noe positivt for meg.

Jeg ble møtt med smil, respekt og et oppriktig ønske om å hjelpe. Sammen la vi en plan. Det var godt å ha noen som hadde troa på en og heiet på en. En å spør om råd til en hver tid. En som lyttet og oppmuntret. En som gledet seg med deg i oppturer og var der da det gikk litt trått. TAKK Hege- Du er unik!

Det aller beste jeg sitter igjen med er faktisk ikke at kg forsvant, men overskuddet, livskvaliteten, gleden og all ny kunnskap. Nå er det gøy å lage mat. Jeg kjenner at mat gir kroppen min overskudd og energi. Mat er glede. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk hjelp til å finne det som passet for akkurat meg. Jeg kunne bare nyte det nye livet full av treningsglede og sunnhet. Men jeg viste at jeg ikke var i mål med kiloene. Så etter flere mnd på egenhånd selv med en aktiv livsstil og sunnhet uteble flere resultater. Det var en tålmodighetsprøve. Jeg fant ut at det var tid for en pep talk med Hege igjen. Igjen ble jeg møtt med åpne armer, smil, optimisme og et ønske om å finne "koden" til akkurat meg.

Nå kjenner jeg hjerte og kropp bobler over av en enorm takknemlighet og glede for en ny livsstil med mye overskudd, glede og mestring.

Og det beste av alt: Dette er bare begynnelsen 😉


-Anette Bongsted-

 
D598AC1B-3A56-41AA-89B2-67CCC7B08709.jpg

Grunnen til at valget mitt falt på Hege til å få hjelp til å gå ned i vekt, var at man kan leve så normalt som mulig og at man ikke trenger "spesial varer" for at det skal fungere. Jeg elsker middagsoppskriftene som er enkle og raske og som passer for hele familien. Og med en kostholdsplan tilpasset meg og mine behov, så gikk det veien. Tusen takk for hjelpen og motivasjonen underveis Hege! Gøy å passe en 10 år gammel kjole igjen:)

 

-Fredrikke Asbjørnsen-

 

Rett vekt er den som gjør at du trives med deg selv! I en hektisk hverdag er det fort å glemme riktig kosthold og hvor viktig det er å bevege seg, men med enkel grep har Hege på kort tid hjulpet meg til å nå min idealvekt. Gjennom samtaler har vi definert mine utfordringer og lagt en plan for å oppnå varig endring. Hege er positiv, kunnskapsrik og veldig inspirerende!  Tett oppfølging med målbare resultater gjorde definitivt jobben lettere for min del. Jeg kan trygt anbefale et besøk hos Hege dersom du ønsker tips om et sunnere kosthold,  vektendring eller kosthold i kombinasjon med trening.

-Sigrun Dåvøy-

På disse 5 månedene etter jeg begynte hos Hege, har jeg rett og slett fått et nytt liv. Etter kort tid sluttet jeg på blodtrykksmedisiner som gjør at jeg slipper alle bivirkningene, som igjen har ført til en mye bedre livsskvalitet.
Jeg har gått ned 4 størrelser, og fra å ikke trene i det hele tatt, til å gjøre det og faktisk like det. 
Jeg sover mye bedre og energinivået er noe helt annet. Nå er det sola som stopper meg.

Hadde jeg visst dette hadde så god effekt, hadde jeg begynt for lenge lenge siden. 
Men, jeg hadde aldri klart dette alene, så en stor takk til Hege for god veiledning og motivasjon så langt. 

HELT GULL!!

-Ammund Hansen-